Hvem er jeg

GretheGrethe Jensen, årg 1960.

Dressurrytter, avler og dressurdommer gennem mange år, praktiserende fysioterapeut og indehaver af Grindsted Fysioterapi og Træning, 7200 Grindsted. Jeg har også undervist i  i Ride terapi §65 i perioden 1986 til år 2000.

Jeg arbejder individuelt med ryttere  i fred og ro .

Jeg ved  hvordan man opnår en god holdning, en stærk og smidig krop baseret på min viden og erfaring som behandler med afsæt i  både biomekanisk, neuromuskulær og mental balance .

Jeg er kompetent til at analysere , hvor rytterens svaghed stammer fra, samt hvordan rytteren ubevist kompensere og påvirker hesten gennem belastninger.

Analysen er baseret på 30 års praksis erfaring med speciale i muskuloskeletale patienter og en videreuddannelse fra Prag skolen med certificering i DNS (Dynamic Neuromusclar Stabilization.)

Den individuelle rytteranalyse og behandling kan foregå på min klinik eller hjemme, hvor jeg råder over  ridehal , hvor der uforstyrret  kan arbejdes intens med hest og rytter.

Mine mentorer er Ph.d. Jiri Cumpelik, tidl. balletdanser, yogaunderviser og magister i fysioterapi, Prag, samt rytter/ træner Tristan Tucker, Holland

I maj 2016 skal jeg til Holland og udover undervisning af GP ryttere skal jeg i  samarbejde med  Tristan Tucker lave en video optagelse af mine metoder til brug i  TRT . reg.(video demo), som sælges over hele verdenen.Jeg er meget taknemlig for,at Tristan giver mig muligheden for at samarbejde og han har taget mine metoder til sig.